TEL

+31 (0)6 1848 0543

Verrassende singlereizen voor 50-plussers

Ontdek 't zelf, Njoy!

Vind hier je favoriete reis

Van A tot Z verzorgde reizen

Max. 25 personen per groep

24/7 Gastvrouw of -heer

Voor ieder budget

Travel

Laat de reis beginnen

Njoy reizen, de 50+ singlereizen specialist

Welkom bij Njoy reizen, dé specialist voor verrassende en inspirerende singlereizen.
Ben je single of reis je alleen? En sla je op vakantie ook graag af waar de grote reisorganisaties rechtdoor gaan, dan ben je bij Njoy reizen op het juiste adres.
 
Onze van A tot Z verzorgde singlereizen worden georganiseerd voor twee leeftijdsgroepen: van 45 tot 65 en 50+ en zijn voor iedereen die om wat voor reden dan ook alleen op vakantie wil gaan. Het is immers geen datingreis, maar dé manier om nieuwe mensen te ontmoeten en samen in een ontspannen sfeer een onvergetelijke vakantie te beleven. Bijzondere reiservaringen delen, samen ontdekken, eten, ontspannen, genieten en ontmoeten is het doel van onze singlereizen.
 
De reizen vinden plaats in kleine groepen, met voldoende ruimte voor eigen initiatief, en worden begeleid door een ervaren Nederlandstalige gastvrouw of -heer, die 24 uur per dag voor de groep beschikbaar is en die ervoor zorgt dat alle communicatie en activiteiten ter plaatse vlot verlopen.
 
Door het ruime aanbod van singlevakanties bij Njoy reizen is er altijd wel een reis te vinden die bij je vakantiewensen en -budget aansluit. Of je nu kiest voor een gezellig weekendje weg of die verre reis waar je al jaren van droomt, één ding is zeker, je kiest voor een reis vol onverwachte ontmoetingen, onvergetelijke reismomenten en nieuwe vriendschappen.
 
Ontdek ’t zelf, Njoy!

Njoy reizen is aangesloten bij:

Sto Garant Logo
VKR Logo
Njoy Reizen singlereizen specialist customer group

Duurzaam reizen

Voor elke boeking die via de website van Njoy reizen wordt gedaan, planten wij twee bomen via Trees for All. Door deze bomen te doneren, leveren wij samen met jou als reiziger een concrete bijdrage aan een duurzame wereld door de uitstoot van CO2 af te vangen. Na het doen van de (aan)betaling van je reis, ontvang je een certificaat van de boomdonatie die namens jou is gedaan.

Trees for All
Enable Notifications OK No thanks