MENU

BOEKINGSINFORMATIE

Boeken
Je kunt je singlereis bij ons boeken door één van de reserveringsformulieren op deze site in te vullen en te verzenden. Na ontvangst van je boeking sturen wij je binnen 24 uur een boekingsbevestiging per e-mail toe.
 
Betaling
Wanneer je meer dan zes weken voor vertrek boekt, moet binnen een week na ontvangst van de boekingsbevestiging/factuur een aanbetaling van 30% van de totale reissom worden gedaan. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor vertrek te zijn voldaan.
Bij boeking binnen zes weken voor vertrek dient de totale reissom in één keer te worden voldaan.
Om jouw reis en reissom te kunnen garanderen maakt Njoy reizen gebruik van de STO-garantieregeling. Je reissom maak je daarom over naar de speciale Derdengelden-rekening van de Stichting Derdengelden Certo Escrow (SDCE). Meer informatie hierover vind je hier.
 
Reisbescheiden
Je ontvangt van ons alle reisinformatie uiterlijk drie weken voor vertrek per e-mail. Bij een boeking binnen drie weken voor vertrek wordt de reisinformatie binnen drie werkdagen per e-mail verstuurd. Je ontvangt met de reisinformatie ook je e-ticket, mits deze al beschikbaar is. Van sommige luchtvaartmaatschappijen ontvangen wij de tickets echter pas kort voor vertrek. In dat geval worden de e-tickets later nagestuurd. Houd er echter rekening mee dat op sommige bestemmingen de door ons geboekte vluchten charters zijn en dat de vluchttijden tot enkele dagen voor vertrek gewijzigd zouden kunnen worden. In dat geval stellen wij je zo gauw mogelijk daarvan op de hoogte.
 
Minimum aantal deelnemers
Voor al onze singlereizen geldt een minimaal aantal deelnemers, welke bij de reis staat vermeld. Wanneer wij het minimaal aantal boekingen voor een reis ontvangen hebben, geldt voor die reis gegarandeerd vertrek. Op de website wordt dit aangegeven met een groene hoofdletter G. Dat betekent dat de reis definitief door zal gaan.
Bij onverhoopt onvoldoende deelname aan een reis, kan deze door Njoy reizen worden geannuleerd. Het kan echter ook zo zijn dat we besluiten om een reis ondanks dat het minimum aantal deelnemers niet bereikt is, toch door laten gaan. De uiterste termijn waarbinnen de annulering door ons aan jou moet worden gemeld, is 21 dagen voor vertrek. In eerste instantie zullen we samen met jou kijken of we je kunnen omboeken naar één van onze andere singlereizen. Mocht het door ons geboden alternatief niet aansluiten bij je reiswensen, dan wordt je boeking geannuleerd en ontvang je de volledige door jou betaalde reissom binnen vijf werkdagen retour.
 
Boeking op aanvraag
Boeking ‘op aanvraag’ betekent dat het maximaal aantal deelnemers aan de reis nog niet is bereikt, maar dat Njoy reizen eerst een akkoord moet krijgen van de accommodatie en/of luchtvaartmaatschappij voordat de boeking aan jou bevestigd kan worden. Als alles akkoord is, ontvang je binnen 24 uur na het doen van je boeking de definitieve bevestiging per e-mail. Mocht er sprake zijn van bijv. een vluchttoeslag, dan nemen we eerst contact met je op voor overleg en beslis jij of je de boeking met toeslag wel of niet door wilt laten gaan. Mochten wij de boeking niet kunnen bevestigen, dan hoor je dat ook binnen 24 uur. In dat geval zijn daar voor jou uiteraard geen kosten aan verbonden.
Let op: een boeking op aanvraag is niet vrijblijvend en deze kan niet kosteloos worden geannuleerd.
 
Annulering
Mocht je je geboekte reis bij Njoy reizen onverhoopt moeten annuleren, dan gelden de volgende annuleringskosten:
- bij annulering tot de 42ste kalenderdag (exclusief) vóór de vertrekdag: de aanbetaling
- bij annulering vanaf de 42ste kalenderdag (inclusief) tot de 28ste kalenderdag (exclusief) vóór de vertrekdag: 60% van de reissom
- bij annulering vanaf de 28ste kalenderdag (inclusief) tot de 14de dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 75% van de reissom
- bij annulering vanaf de 14de kalenderdag (inclusief) tot de 5de dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 90% van de reissom
- bij annulering vanaf de 5de kalenderdag (inclusief) tot de vertrekdag: de volledige reissom
- bij annulering op de vertrekdag of later: de volledige reissom
 
Verzekeringen
Njoy reizen B.V. is niet aansprakelijk voor schade waarvoor aanspraak op vergoeding bestaat van een reis- en/of annuleringsverzekering. Wij raden je daarom aan om een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten. Houd er rekening mee dat je normale ziektekostenverzekering niet in alle gevallen de volledige kosten in het buitenland vergoedt. Daarnaast dekt een annuleringsverzekering de door ziekte tijdens de vakantie gemiste vakantiedagen.
 
Programma
Het kan zijn dat je een keer een excursie wilt overslaan en liever bij de accommodatie blijft. Dat mag uiteraard, het is tenslotte jouw vakantie en je bent vrij om te doen wat je wilt. Wanneer je een excursie overslaat die bij het reisprogramma is inbegrepen ontvang je hierover geen restitutie.
Bij een aantal reizen kan het programma worden uitgebreid met facultatieve excursies. Deelname hieraan is niet verplicht en deze excursies vinden alleen doorgang bij voldoende deelname.
Door onvoorziene (weers)omstandigheden kan het zijn dat een geplande excursie niet door kan gaan of het programma moet worden aangepast. De gastheer of -vrouw heeft verantwoordelijkheid voor de groep en neemt de uiteindelijke beslissing omtrent eventuele programmawijzigingen. Dit zal uiteraard in zo goed mogelijk overleg met de groep gebeuren.
 
Niet tevreden?
Wij doen er bij Njoy reizen uiteraard alles aan om onze singlereizen tot jouw volle tevredenheid te laten verlopen. Toch kan het een keer voorkomen dat er iets misgaat. Mocht je tijdens je reis tegen een probleem aanlopen of ergens niet tevreden over zijn, meld het dan direct aan de gastvrouw/-heer ter plaatse. In de meeste gevallen kan jouw ongemak meteen verholpen worden.
Houd er rekening mee dat een klacht die je na afloop van de reis indient alleen door Njoy reizen B.V. in behandeling wordt genomen indien je de reisleiding ter plaatse van de klacht op de hoogte hebt gesteld.
 
Enquete
Njoy reizen streeft naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en wij proberen onze reizen en het reisaanbod daarom steeds weer te verbeteren. Daar hebben we jou bij nodig. Aan het eind van de reis ontvang je van ons een enquête-formulier, dat je ingevuld aan de gastvrouw/-heer kunt geven. Wij stellen het op prijs als je hiervoor vijf minuten van je vakantietijd wilt vrijmaken, zodat we in de toekomst nog meer verrassende en inspirerende singlereizen kunnen organiseren.
Copyright © 2023 - Njoy reizen
Webdesign & Webhosting - Internetbureau gett