MENU

VOOR WIE ZIJN ONZE REIZEN?

Wanneer je alleen op vakantie wilt, dan is het natuurlijk het prettigst om met een gelijkgestemde groep van singles en alleenreizenden op reis te gaan. Je hebt snel een klik met elkaar, omdat iedereen op zoek is naar gezelligheid, ontspanning en veel reisplezier.
Voor het boeken van een singlereis bij Njoy reizen hoef je trouwens niet officieel vrijgezel te zijn. Onze reizen zijn voor iedereen die om wat voor reden dan ook alleen op vakantie wil gaan. Het is immers geen datingreis, maar dé manier om nieuwe mensen te ontmoeten en samen in een ontspannen sfeer een onvergetelijke vakantie te beleven. Bijzondere reiservaringen delen, samen ontdekken, eten, ontspannen, genieten en ontmoeten is het doel van onze singlereizen.
Dit alles doen we in een rustig tempo, met veel vrije tijd en ruimte voor eigen initiatief en ontspanning, zodat er voldoende tijd is voor het verwerken van alle nieuwe reisindrukken.
 
Ook de minder ervaren reiziger is bij Njoy reizen aan het juiste adres. Zo’n zes weken voor aanvang van je reis ontvang je van ons uitgebreide reisinformatie, waarin precies beschreven staat wat je voor vertrek zelf moet regelen, zodat je volledig voorbereid en ontspannen aan de reis kunt beginnen. Mocht er iets onduidelijk zijn, dan kun je te allen tijde contact met ons opnemen en zullen we je meestal dezelfde dag nog antwoord geven op je vragen.
Tijdens onze singlevakanties kun je indien nodig 24 uur per dag terugvallen op onze uitstekende reisbegeleiding. Deze Nederlandstalige gastheer of -vrouw begeleidt alle groepsactiviteiten en zal bijvoorbeeld de uitleg van een Engelstalige gids in het Nederlands vertalen als dat nodig zou zijn. Maak je dus niet druk als je je vreemde talen niet zo goed beheerst.
Hij of zij kan je desgewenst ook handige tips geven en je adviseren over hoe je je vrije tijd ter plaatse zou kunnen besteden. Bij veel van onze singlereizen is het avondeten (en soms ook de lunch) niet inbegrepen. Je hebt dan altijd de keuze om zelf met een aantal reisgenoten op eigen gelegenheid een gezellig restaurant uit te kiezen of om toch met de gastvrouw/-heer en diegenen die willen gezamenlijk uit eten te gaan.
 
Wij doen ons uiterste best om bij al onze singlevakanties een zo goed mogelijke verdeling tussen mannen en vrouwen te krijgen. Houd er echter rekening mee dat de vrouwen in de praktijk vaak in de meerderheid zullen zijn, omdat het aantal vrouwelijke singles in de leeftijdscategorie boven vijftig hoger is dan het aantal mannelijke vrijgezellen.
Bij elke reis uit ons aanbod staat zowel het minimale als het maximale aantal deelnemers van de reis vermeld. Wanneer het minimum aantal deelnemers zich heeft aangemeld, betekent dat dat de reis definitief doorgaat. Op de website wordt dit met een groene hoofdletter G van ‘Gegarandeerd vertrek’ aangegeven. Wanneer dit minimum nog niet bereikt is, kun je op de betreffende pagina van de reis kijken naar de groepssamenstelling tot dan toe, zodat je een idee hebt of deze reis ook gauw vertrekgarantie zal krijgen. Houd er wel rekening mee dat singles vaak relatief kort voor vertrek boeken, dat de kans dus groot is dat jouw favoriete singlereis gewoon door zal gaan.
Copyright © 2023 - Njoy reizen
Webdesign & Webhosting - Internetbureau gett