MENU

OVER ONS

Amanda van Gameren (44) - eigenaar Njoy reizen
 
Njoy reizen heb ik in 2014 opgericht naast mijn andere reisorganisatie Deniz Travel, die gespecialiseerd is in luxe vaarvakanties in Turkije. Omdat ik vind dat er veel te weinig reisaanbod is voor de maar liefst 1,4 miljoen 50+ singles in Nederland, heb ik besloten enkel reizen voor deze doelgroep te organiseren.
 
Omdat ik zelf helemaal niet van massatoerisme houd, wil ik mijn gasten graag kennis laten maken met onbekende bestemmingen of op een bijzondere wijze laten genieten van bekende toeristische plaatsen. Tijdens onze reizen geven we je een unieke kans om het échte leven op de plaats van bestemming te leren kennen. Alle reizen en accommodaties zijn met de grootste zorg geselecteerd, waardoor ik je een onbezorgde en onvergetelijke vakantie kan garanderen.
 
Persoonlijke aandacht staat voor mij hoog in het vaandel. Zowel voor als tijdens de reis. Alle vragen, die wij via de website en telefonisch ontvangen, beantwoord ik zelf. Hierdoor weet ik goed wat de wensen van mijn gasten zijn, waar ik dan weer op in kan spelen bij de organisatie van (nieuwe) reizen.
Bovendien begeleid ik als gastvrouw een aantal van de reizen, waaronder altijd alle nieuwe reizen, waardoor ik dichtbij de gasten blijf staan. Tijdens alle andere reizen is er een door mij persoonlijk opgeleide Nederlandstalige gastvrouw of -heer aanwezig, die natuurlijk net als ikzelf 24/7 voor de groep klaarstaat en zorgt voor een goed verloop van de reis.
 
Kortom alle medewerkers binnen het Njoy reizen-team en ikzelf zullen ervoor zorgen dat je thuiskomt met een schat aan onvergetelijke vakantieherinneringen en nieuwe vriendschappen.
Copyright © 2023 - Njoy reizen
Webdesign & Webhosting - Internetbureau gett