MENU

sto

STO-REISGARANTIE
Garantie geregeld | STO-reisgarantie
STO is net als de bekende SGR een volwaardige reisgarantieregeling en biedt evenveel zekerheid
Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Njoy reizen B.V. gebruik van de STO-reisgarantie op al haar reizen (behalve losse accommodaties en losse vluchten). De Stichting Take Over (STO) zal in geval van faillissement van Njoy reizen ervoor zorgen dat je je geld terug krijgt, je reis kunt vervolgen of naar huis kunt reizen. Om dit te kunnen realiseren maakt de STO gebruik van een derdengeldenregeling. Als reiziger betaal je de reissom niet aan Njoy reizen, maar betaal je deze aan de Stichting Derdengelden Certo Escrow (SDCE). Certo Escrow, een door de Nederlandsche Bank vrijgestelde betaaldienstverlener, beheert deze stichting.
 
Njoy reizen ontvangt de reissom, die je hebt overgemaakt naar de speciale Derdengelden-rekening van SDCE, één dag na afloop van je reis. Alleen in geval dat Njoy reizen B.V. in surseance van betaling komt of failliet gaat vóór het einde van je vakantie, maakt Certo Escrow de in bewaring gegeven reissom niet over aan Njoy reizen, maar aan de STO. Eventuele schuldeisers van Njoy reizen kunnen geen aanspraak maken op de in bewaring gegeven reissommen. Indien je nog niet op reis bent, ontvang je de betaalde reissom via STO terug. Wanneer je reeds onderweg bent, zal de STO ervoor zorgen dat je ofwel het rechtmatige deel van je reissom terug krijgt, dat je je reis af kunt maken of dat je naar huis terug kunt keren.
 
Uw boeking en procedure
Nadat je van Njoy reizen een boekingsbevestiging/factuur hebt ontvangen, ontvang je van Certo Escrow per e-mail een uitnodiging met een gebruikersnaam en een wachtwoord. Je wordt gevraagd in te loggen op het beveiligde gedeelte van de website van Certo Escrow en de boekingsgegevens te controleren. Na bevestiging hiervan kun je indien gewenst direct overgaan tot betaling. Afhankelijk van het tijdstip van boeking krijg je een verzoek tot het doen van de aanbetaling en later tot het voldoen van het restant van de reissom, of tot betaling van de hele reissom in één keer wanneer je kort voor vertrek hebt geboekt. Voor alle boekingen geldt dat de volledige reissom voor vertrek betaald dient te zijn aan de Stichting Derdengelden Certo Escrow.
 
Belangrijke opmerkingen
• Eventuele klachten of claims over je reis staan los van deze betaalmethode.
• Onze normale annuleringsvoorwaarden zijn bij deze manier van betalen van toepassing.
• De STO is geen geschillencommissie.
 
Deze manier van betalen zal wellicht iets meer van je tijd en aandacht eisen. Wij vragen hiervoor jouw begrip. Als kleine reisorganisatie willen wij je graag volledig financiële zekerheid kunnen bieden. Op deze manier kan dat.
 
Uiteraard kun je met al uw vragen omtrent de STO-garantieregeling bij ons terecht.
 
 
 
Copyright © 2023 - Njoy reizen
Webdesign & Webhosting - Internetbureau gett