CULTUUR- & NATUURREIZEN

Ontdek & wandel aan de Amalfikust
Italie - Amalfikust
Wandel langs de schitterende kust en geniet van prachtige vergezichten én culinair Italie. Heerlijke diners zijn inbegrepen, je gaat wijnproeven aan de voet van de vulkaan en leren hoe je echte pizza's maakt. Bezoek Pompeii tijdens de vrije da...
v.a. € 1.450,00
Vliegtuig  GDeze reis heeft gegarandeerd vertrek
Lees meer »
Wandelvakantie naar Rome
Italie - Rome
Wandel mee over de oude ‘Frankenweg’ naar Rome. Tijdens deze wandelvakantie loop je door schitterende Italiaanse landschappen. Je verblijft in comfortabele hotels en je bagage wordt vervoerd. Je sluit de reis af met een vrije dag in Rome.
v.a. € 1.295,00
Vliegtuig
Lees meer »
Ontdek magisch Jordanie
Jordanie - Amman
Ontdek de hoogtepunten van het magische Jordanië tijdens deze onvergetelijke singlereis: o.a. Amman, Petra, Wadi Rum en de Dode Zee. Tijdens deze geheel verzorgde reis zijn alle excursies, entreegelden en maaltijden inbegrepen.
v.a. € 1.495,00
Vliegtuig  GDeze reis heeft gegarandeerd vertrek
Lees meer »
Ontdek onbekend Georgie
Georgie - Tbilisi
Ontdek de cultuurschatten en de ongerepte natuur van het nog onbekende Georgie. Je bezoekt schitterend gelegen kloosters, ontdekt het veelzijdige Tbilisi en maakt mooie wandelingen door de bergen.
v.a. € 1.595,00
Vliegtuig
Lees meer »
Ontdek kleurrijk Cuba
Cuba - Havana
Ontdek de hoogtepunten van dit bijzondere land en sluit af met drie ontspannen dagen aan de prachtige kust. Geniet van de kleurrijke steden, de overweldigende natuur, de Cubaanse muziek, de heerlijke cocktails en de paradijselijke stranden.
v.a. € 2.895,00
Vliegtuig
Lees meer »
Copyright © 2023 - Njoy reizen
Webdesign & Webhosting - Internetbureau gett